Käyttöohjeet

1. Säilytä Katjan Kakkuset kakkukuva omassa, tiiviisti suljetussa pussissaan aina käyttöönottohetkeen saakka. Paras tulos saavutetaan kun kakkukuva asetetaan kakun päälle vähintään tuntia ennen tarjoilua.

2. Kakkukuva sopii useimmille kuorrutetyypeille ja jäätelölle. Parhaimman tuloksen saat jos kuorrute on mahdollisimman tasainen ja hieman kostea mutta ei märkä. Esimerkiksi kuivaa marsipaanikuorrutetta voi hyvin kevyesti kostuttaa vedellä ennen kakkukuvan asettamista. Varo ettei pinta kastu märäksi.

3. Ota kakkukuva pois pussistaan ja leikkaa kuva saksilla tai terävällä veitsellä irti. Varo taivuttamasta kuva-arkkia. Irrota kuva taustamuovista varovasti ja aseta se kakulle aloittaen keskiosasta ja edeten reunoille. Kakkukuvaa voi varovasti liikutella ja painella tasaiseksi hetken ajan kakulle asettamisen jälkeen mutta älä pyyhi tai hankaa koska kuva saattaa vaurioitua.

    • Vaihtoehtoisesti voit leikata kakkukuvan vain karkeasti, jättäen reilusti ylimääräistä reunoille. Irrota taustamuovi ja aseta kuva kakulle. Viimeistele leikkaamalla ylimääräiset osat pois saksilla.

4. Kakkukuva kiinnittyy kuorrutteeseen kosteuden avulla ja sulautuu osaksi kakkua. Liian kuiva kuorrute estää kiinnittymisen ja liian kostea saattaa tehdä kakkukuvan pinnan epätasaiseksi. Älä yritä liikuttaa kostunutta kakkukuvaa koska se saattaa revetä.

5. Halutessasi voit häivyttää kakkukuvan reunat esim. kermavaahdolla ja lisätä muita koristeita. Voit säilyttää Katjan Kakkuset kakkukuvalla koristeltua kakkua jääkaapissa. Liiallisen kosteuden välttämiseksi älä peitä kakkua tai käytä kakkulaatikkoa. Ei voi pakastaa.

Voit myös ladata käyttöohjeet ja tuotetiedot alla olevasta linkistä (PDF-tiedosto).