Syötävä kakkukuva on tarkoitettu kakun tai muun leivonnaisen koristeluun. Kakkukuvia käyttävät niin kotikokit kuin ammattilaisetkin. Voit valita aiheen valmiista mallistostamme tai tilata omasta kuvasta valmistetun kakkukuvan.  

Katjan Kakkuset

Ota yhteyttä!
Facebook

Katjan Kakkuset kakkukuvilla loihdit persoonalliset ja näyttävät kakut, piiraat, jäädykkeet ja jäätelöt helposti, nopeasti ja edullisesti.


Leikkaa vain kuva irti arkista, irrota taustamuovista ja aseta kakulle. Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.
Katso mallit ja tilausohjeet sekä ostopaikat.


Valmiiden mallien hinta on 10,59 euroa kotiin toimitettuna.
Meiltä saat kakkukuvan myös omasta kuvasta hintaan 15,13 euroa kotiin toimitettuna.

Kakkukuviemme pohja on huippulaadukasta syötävää Decorpaperia, sokeripaperia joka mahdollistaa erittäin yksityiskohtaiset ja värikylläiset kuvat. Katjan Kakkuset kakkukuvalla koristeltua kakkua on helppo leikata ja se soveltuu monille alustoille kermakakuista jäädykkeisiin ja jäätelöön. Kakkukuvamme on maultaan miellyttävän neutraali eikä pilaa herkullisen kakkusi omaa makua.

Katjan Kakkuset kakkukuvalla koristeltu kakku on tarjoiluvalmis nopeasti eikä pitkiä odotusaikoja - jopa yli yön odottamista - tarvita. Onhan kakkusi muutenkin parhaimmillaan tuoreena, jäädykkeistä ja jäätelöistä puhumattakaan.

Käytämme kakkukuvissamme vain luotettavan eurooppalaisen valmistajan materiaaleja jotka ovat tarkkaan valvottuja ja täyttävät kaikki EU säännökset. 


HUOM! Kakkukuvamme eivät ole vohvelipaperia joka leikkautuu huonosti ja maistuu epämiellyttävälle. Käytämme materiaalina vain laadukkainta sokeripaperia.

KK057

Vain 10,59 euroa
kotiin toimitettuna

Voit tilata ja maksaa kakkukuviamme kätevästi ja turvallisesti PayPal-ostoskorin kautta! Palvelun käyttö ei vaadi PayPal-tunnuksia. Tutustu.

Luonnollisesti maksaa voi myös tilisiirtona.

Tilaa: Mallit 1  Mallit 2  Mallit 3  Omasta kuvasta